Zeiss Antivirus Duravision Platinum

Pandemia globala ne-a afectat pe toti intr-un fel sau altul. Ne-am dat seama ca expunerea la virusuri este inevitabila.

Solutia: Un agent antimicrobian dovedit

Proprietatile vindecatoare ale argintului sunt cunoscute de secole.

Astazi, este bine stabilit in stiinta si in medicina ca este agent antimicrobian (antiviral si antibacterian)de lunga durata.

Descoperirea antibioticelor a dus la incetarea utilizarii argintului in acest domeniu, dar in ultimii ani, medicina moderna i-a redescoperit proprietatile unice . Argintul este utilizat in mod obisnuit in industria medicala si alimentara,precum si pentru diverse aplicatii casnice.

ZEISS a dezvoltat o tehnologie pentru a transfera aceste proprietati dovedite ca o caracteristica suplimentara a tratamentului antireflex premium.

ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV

Cum functioneaza?

Printr-un proces special de acoperire sub vid, argintul antimicrobian se depune pe suprafata lentilei la temperaturi ridicate.

Argintul din acoperire elibereaza ioni Ag+. Acesti ioni de argint au o actiune antivirala si antibacteriana dovedita pe suprafata lentilei.

Disponibilitate

Tratamentul ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum este disponibil pentru toate modelele si geometriile lentilelor din sticla organica Zeiss, pentru toti indicii de refractie si pentru toate lentilele incolore, fotosensibile si colorate din portofoliu Zeiss.

 

Instagram
Suna acum